Sendinblue

Sendinblue

SendinBlue is een van de meest diverse marketingtools die ik ooit heb gebruikt. In een zin, Sendinblue is een alles-in-één e-mailmarketingservice die je in  al je marketing behoeftes kan voorzien. . Eigenlijk…, het is een goedkoper Mailchimp-alternatief dat, verrassend genoeg, ook nog meer functies heeft. Dus, wat kan het? Laten we even naar de features kijken.

✉️ e-mailmarketingcampagnes
? Marketing automation
? transactionele e-mail en sms
?marketing op sociale media

E-mail Marketing

Sendinblue heeft alles wat je verwacht – Je kunt een massa mail maken en deze naar je lijst met contacten sturen. Er is een gebruiksvriendelijke visuele interface / e-mailbuilder die het maken van berichten een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast zijn er ook vele templates beschikbaar die het allemaal veel makkelijker maken.

Contactbeheer

Je moet je mails natuurlijk wel makkelijk naar mensen sturen, Zoals je zou verwachten, is er ook een hele aparte sectie voor contactbeheer. Je kunt contacten groeperen in lijsten, die lijsten segmenteren, afzonderlijke contacten bewerken, statistieken bekijken over hoe betrokken iemand is bij je nieuwsbrieven en meer.  Hier lees je hoe je meer leads krijgt voor jouw mailinglijst.

Marketing Automation

Een geweldige functie van SendinBlue is de marketing automation module. Hier hebben zij echt een voetje voor want de meeste e-mail software heeft dit niet.

In het kort met deze marketing automation software kun je specifieke triggers en e-mailberichten instellen die worden verzonden wanneer die triggers afgaan.

Een paar voorbeelden van Marketing Automation.

  • Iemand heeft een bepaalde pagina op uw website bezocht → stuur ze een e-mail en laat ze meer informatie over het onderwerp zien.
  • Iemand heeft zijn winkelwagen achtergelaten → stuur een e-mail.
  • Iemand heeft zich zojuist geabonneerd → stuur ze een paar mooie welkomstmails.
  • Er is iemand jarig → mail sturen.
  • Iemand heeft op een specifieke link op uw site geklikt → verzenden!
  • De mogelijkheden zijn echt eindeloos, dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Je kunt een workflow maken en laten lopen en niet meer naar omkijken.

Samenvatting

Over het algemeen biedt Sendinblue echt het hele pakket. Er is een mooie tool voor e-mailontwerp, uitstekende rapporten, geavanceerde functies zoals A / B-testen, goed contactbeheer, enzovoort. Er ontbreekt letterlijk niets in vergelijking met de andere grote spelers in deze markt zoals GetResponse of AWeber. Het is een uitstekende vervanger voor alle Mailclients. En het mooiste, ze hebben een permanente GRATIS Versie!

Hoewel de gratis versie je limiteert tot 300 mails per dag en er een “gemaakt met in je mail handtekening zet, krijg je wel alle functies die de betaalde pakketten ook hebben.

De betaalde pakketten variëren vooral van het aantal e-mails dat je mag sturen per maand. Verder heb je onbeperkte contacten dus je zult nooit meer moeten betalen voor meer contacten.

Wil je begeleiding met deze tool? Neem contact op

Hoe duur?
Gallerij

Meer informatie

Kom meer te weten over deze tool!

Altijd op de hoogte zijn van mijn gratis SEO en marketing artikelen EN deelnemen aan mijn Gratis SEO cursus? 

Laat dan jouw naam en e-mail achter

[sibwp_form id=2]

Wat ga jij verkopen in 2022?

Vul hieronder in wat jouw product is voor 2022 en ik neem zsm contact met je op.